Bejelentés


Telesales - Call center képzés Telesales képzés Call center képzés


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.

Telesales call center tréning - kinek ajánlom a tréningjeimet?

 

 

Rohanó világunkban minden arra késztet Téged, hogy te is rohanj. De Te döntöd el, hogy milyen sebességgel teszed! Én csak arra kérlek, hogy lassulj le, ülj le velem 2 órára, és adok Neked motivációt és erőt az enyémből, megmutatva egy másik utat, amivel jobban, könnyebben dolgozhatsz!

 

Elsősorban Neked ajánlom a képzéseimet, hiszen ha itt jársz, és ezeket a sorokat olvasod, akkor már gondok vannak a cégeden belül az alkalmazottak hozzáállásával, munkavégzésével.


Kinek is ajánlom a tudásom? Minden olyan cégnek, ahol kis létszámú telesales vagy telefonos ügyfélszolgálati csapatot tartanak. Ahol az irodavezető "úgymond" a call center/telesales/ügyfélszolgálati főnök, de nem képes kellő hatékonysággal felügyelni, mert nincs elegendő ideje/rutinja/vagy akár képessége/motivációja erre a feladatra.

- Ingatlan irodák kezdő alkalmazottjainak, valamint a régóta ott lévő rutinos, de bepunnyadt tapasztalt sales-eseknek. (hú, ezek a kollégák mennyire tudnak küzdeni ellenem, és milyen okosak tudnak lenni...)
Utóbbiaknak azért is jó, mert a rutinos monoton, berögződött munkastílusuk mellé lehet egy másik irányt is mutatni.

- Olyan cégeknek, ahol folyamatosan új ügyfeleket kell rekvirálni, ahol nagy kimenő hívásszámból alacsony eredményesség, vagy kevés nyereség van.

- Minden olyan cégnek, ahol 2-3-4 telefonos ügyfélszolgálati alkalmazott van a bejövő nagyszámú hívások kezelésére

- Valamint azoknak, akik nem érnek rá, nem tudnak, vagy nem volt eddig lehetőségük, hogy tréningezzék az alkalmazottaikat a telefonos kommunikáció során.

 

INFORMÁCIÓ telefonon
minden nap:08-18.00-ig

systemerhost@gmail.com
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!